Helyi közélet

2011.07.26. 12:02

Két kiállítás is nyílik Nyíregyházán

Nyíregyháza - Szűts Tamás és Fehér László kiállítása is szerdán nyílik, persze nem egy helyen, a tárlatok a Museion No.1 Galériában és a Jezsuita templomban lesznek láthatók.

Nyíregyháza - Szűts Tamás és Fehér László kiállítása is szerdán nyílik, persze nem egy helyen, a tárlatok a Museion No.1 Galériában és a Jezsuita templomban lesznek láthatók.A Kiskunfélegyházán élő és alkotó Szűts Tamás szobrászművész tárlata július 27. (szerda) 17:00 és augusztus 12. (péntek) között lesz látható a Museion No.1 Galériában. Szűts munkái számos közintézményben, köztéren és gyűjteményben fellelhetők, például a Kecskeméti Képtárban vagy a kiskunfélegyházi Kiskun Múzeumban.

Fehér László képzőművész kiállítása pedig július 27. (szerda) 16:30 és augusztus 13. (szombat) között látogatható a Jezsuita templomban. A Munkácsy-, Kossuth-díjas festő az 1980-as évektől folyamatos résztvevője a hazai és nemzetközi kiállításoknak, most pedig Nyíregyházán mutatja be tárlatát.

-Somló Samu-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában