Helyi közélet

2011.07.10. 14:14

Vitatkozós karambol Tiszabezdéd közelében

Tiszabezdéd - Nem tudott megállapodni a felelősség kérdésében az a két sofőr, akiknek autói összeütköztek a 4-es főúton Tiszabezdéd közelében.

Tiszabezdéd - Nem tudott megállapodni a felelősség kérdésében az a két sofőr, akiknek autói összeütköztek a 4-es főúton Tiszabezdéd közelében.A helyszíni információ szerint egy magyar rendszámos Ford vezetője próbált keresztbe áthajtani a 4-es főúton Tiszabezdéd felől Győröcske irányába haladva. A jármű eleje a Záhony irányából érkező ukrán rendszámos Mercedes oldalának ütközött. A karambol nyomán személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár érzékeny lehetett. A felek eltérően vélekedtek a felelősségről, az ukrán autó a védett úton haladt, a magyar szerint viszont lehet, hogy gyorsabban, mint az engedélyezett haladási sebesség. A vitát a rendőrségi eljárás fogja zárni. A műszaki mentéshez riasztották a záhonyi tűzoltókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában