Helyi közélet

2011.08.08. 15:31

Együtt építik az új szennyvízkezelőt

Nyíregyháza - A napokban számoltunk be arról az eseményről, mely szerint látványos előrelépés történt a megyeszékhely legnagyobb környezetvédelmi beruházásában. Ez a Nyírség Konzorcium nevéhez fűződik.

Nyíregyháza - A napokban számoltunk be arról az eseményről, mely szerint látványos előrelépés történt a megyeszékhely legnagyobb környezetvédelmi beruházásában. Ez a Nyírség Konzorcium nevéhez fűződik.A Kelet-Magyarország 2011. július 22-i számában „Lerakták a szennyvízkezelő alapkövét” címmel megjelent cikkünk az alapkőletétel ünnepélyes pillanataiban megszólaló személyek a között kivitelező cég vezetőjeként említette meg Bencze Antalt, a Ke-Víz 21 Zrt. vezérigazgató-helyettesét.

A cikk félreértésre adhat okot, ezért az alábbiakban pontosítjuk: „Nyíregyháza és Térsége Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Programja - II. sz. szennyvíztisztító telep fejlesztése és központi komposztáló tervezése és építése a FIDIC Sárga Könyve szerződési feltételek szerint” tárgyú beruházás kivitelezője a Nyírség Konzorcium, melynek tagjai a Ke-Víz 21 Zrt. és a Zemplénkő Kft.”

- Nyéki Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában