Helyi közélet

2011.08.07. 13:32

Halászléfőző verseny Tiszabercelen

Tiszabercel - Méltó befejezése volt az egyhetes Tiszaberceli Kulturális Napok rendezvénysorozatának a szombati halászléünnep, melyen hazai és határon túlról érkezett csapatok mérték össze halászléfőző tudásukat, s ahol a Móricz Zsigmond Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium győzedelmeskedett.

Tiszabercel - Méltó befejezése volt az egyhetes Tiszaberceli Kulturális Napok rendezvénysorozatának a szombati halászléünnep, melyen hazai és határon túlról érkezett csapatok mérték össze halászléfőző tudásukat, s ahol a Móricz Zsigmond Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium győzedelmeskedett.A gasztronómiai finomságok mellett ezen a napon a szórakozásé volt a főszerep. A rendezvényt a töltés tetején végigvonuló Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Mazsorettcsoport nyitotta, a kicsik bábelőadást láthattak, fergeteges produkciót mutatott be a Bodrog Néptáncegyüttes, majd operettrészletekkel állt a színpadra Balczó Péter és Kovács Viktória. Bemutatkoztak helyi tehetségek is, volt hastáncbemutató a Kelet csillagaival, este a Mandala Dalszínház lépett fel, majd Komár László, s az őt követő Hangulat zenekar táncoltatta meg a népes vendégsereget a Tisza-parton, ahol a tűzijáték sem maradhatott el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában