Helyi közélet

2011.08.05. 07:13

Kanyarodó és előző ütközése végezte ki a kaput Gégényben

Gégény - Egy személy megsérült, egy közúti balesetben, ami az egyik legbaleset-veszélyesebb manőver nyomán történt Gégényben.

Gégény - Egy személy megsérült, egy közúti balesetben, ami az egyik legbaleset-veszélyesebb manőver nyomán történt Gégényben.A helyszíni információ szerint csütörtök este egy Opel haladt Gégény központja irányába a Rákóczi utcában. Az Iskola utcához közeledve egy előtte haladó Skodát próbált megelőzni az Opel vezetője. A Skoda azért haladt lassan, mert annak vezetője balra akart továbbmenni, és amikor kanyarodni kezdett, akkor ért mellé az előzésben lévő Opel, a két jármű egymásnak ütközött. Az irányából kitérített Skoda belökte a lelakatolt kaput, és a garázs előtt állt meg.

A baleset nyomán a Skoda vezetője megsérült, ezért a mentők kórházba vitték. A kisvárdai rendőrség eljárás során vizsgálja a felelősség kérdését. A helyszínelés idejére a forgalmat a gégényi polgárőrök terelték. Az anyagi kár nem tűnt jelentősnek. A baleset egyik lényeges körülménye lehet, hogy a Skoda felépítménye miatt a megszokottól nehezebben lehetett hátratekinteni belőle.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában