Helyi közélet

2011.08.23. 19:25

Két keréken Tusnádfürdőig

Tusnádfürdő - A bukósisak tiszteletteljesen biccent, a kéz üdvözlésre emelkedik, esetenként felbőg a motor egy köszöntő gázfröccs erejéig. Ezt látja és hallja minden gyalogos, és az autós a szélvédő mögött.

Tusnádfürdő - A bukósisak tiszteletteljesen biccent, a kéz üdvözlésre emelkedik, esetenként felbőg a motor egy köszöntő gázfröccs erejéig. Ezt látja és hallja minden gyalogos, és az autós a szélvédő mögött.Összetartók és különlegesek a motorosok, mint ahogyan a motorozás élménye is. A motorozás egyszerűen felejthetetlen! Még felejthetetlenebb ez az élmény, ha jószándékú felajánlók adományát jutathatják el, az arra rászorulók részére.

Így történt ez a napokban, amikor is az  tagjai a helyi vállalkozók és jószándékú felajánlók, több mint másfél millió forint értékű adományát vihették el Csengerből, a Böjte Csaba szerzetes által működtetett tusnádfürdői szeretetotthon gyermeklakói számára. Hála és köszönet a felajánlóknak és a szponzoroknak.

Szamos Kft. Juhász János 900 000 Ft értékű gyermekcipő

Apáti Ferenc,, Babella Imre, Balogh László (Szikvíz), Bálint Róbert

Bozsvai Lajos, Csenger-Boss Kft., Csenger Polgármesteri Hivatal

Csernyiné Matolcsi Julianna, Csernyi István (orchidea virágbolt)

Cser-ép-ker Kft., Csúcs Barna, Dr. Ardai András – Dr. Séllyei Katalin

Dr. Nóta József, Darvai István, Ecsedi Sándor, Ecsedi Miklós

Erdei András, Erdős Tamás,

Farkas Miklós (Pallér 2 Kft.), Ferr-Trade-Kft., Fekszi Barna, Fortuna Kuckó

Gulácsi Mihály, Illés Ottó, Ignácz András atya, Jáger Sándor Építkezők Raktáráruháza, Jáges Sándorné, Kimák Mihály, Lázár Géza, Magyari Ferenc, Magos László, Nagyné Simon Anikó

Nagy Béla, Nádas Söröző, Nemes Gusztáv

Ópris András, Póti Sándor, Pappné Farkas Borbála, Pintye Ferenc, Szatmárvidék Coop Zrt., Surányi György, Szabó Gábor, Szabó József, Szamos „M é G” Bt., Vaszusz János

Virág Söröző és Pizzéria, Viski István

- Fodor László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában