Helyi közélet

2011.08.30. 09:39

Mélyinterjú: Bobakrome

Bobakrome a hazai zeneipar fenegyereke, mélyinterjúnk következik.

Bobakrome a hazai zeneipar fenegyereke, mélyinterjúnk következik.

Mik a legfrissebb történések?

Ha ez egy nyíregyházai interjú, akkor fontos lenne tudnotok, hogy véges az Aludnifogtál és Bagolyköpet dupla CD-pakk beszerezhetőségi kapacitása. Akiben megvan az igazi erős nyíregyi identitás az ne érje be az ingyen letölthető mp3-al, mert el fog fogyni. A Wacuumairs oldalon megrendelhetitek ezt a kiadványt. Kijött a Ready 2. lemeze és a wacuum-ról ingyen letölthető! Csinálom a 4. szóló albumomat egyéb közreműködések mellett. A napokban Bankos-al és Funktasztikus-al dolgoztam közös zenéken. Az új album készítése most a legfontosabb munkám és úgy saccolom, hogy ebben az évben el is készül. Az rendszeren várakozik a nem rég átvett ZöldRobotMajom első album anyaga, ami a következő debütáló Wacuum kiadvány lesz. Erről csak annyit mondanék, hogy nem egy hétköznapi RAP lemez lett. 

Tervek a jövőre nézve?

Bobafett ledokkolt a tengerhez, de már 3 bomba zenei megvalósítást adott fel házi feladatnak. Alap, hogy erre is sort kerítek. 

Lesz jobb itthon valaha bármi is?

Manapság fura dolgokat láthatunk. Tiszta hülye a fele. Nekem nem jönnek be az erőtlen koppintások, a klónok meg a szánalmas felfogásúak sem. A magyar helyzet elég összetett dolog. A Végletekbe menő felszínes megnyilvánulások nem adnak valami korrekt harmóniát. Az meg egyenesen megdöbbentő, hogy mennyire sokan vannak akik nem érzik a határokat. A tököm tele van azzal is, hogy a magyar lét megélését dogmák szerint várják el. Nem vagyok egy szélsőség párti. Hülyének tartom azokat, akik megsértődnek egy magyar „logo”-tol vagy „jel”-től itt Magyarországon. Ez nagyon nevetséges és szánalmas. Hol máshol, ha nem itt? Ráadásul az ilyen mondatok kijelentése után a hülyék egyből rám kenik, hogy náci gárdista vagyok. Na ez tényleg kínos. Amúgy tudják ezek azt is, hogy nincs igazuk csak hát hülyék mint a segg. Politikai utalás nélkül értem azt a hülyék kedvéért, hogy akkor lesz jobb a helyzet, ha jobbá tesszük. Akit Magyarországon zavarnak a magyar jelek, az keressen egy teli toitoi-t és egyen a tartalmából jó sokat! Addig csinálok piros fehér csíkokból egy Bobakrome logot és kinyúlok a nevetéstől :)

Inspirációk, ihlet mennyit éreztek még magatokban?

Mi állatok vagyunk, nincs kapacitásunk a kiapadásra. Amíg lehet toljuk. Nem várunk semmire, ahogy intézzük úgy a jó. Ihlet folyamatosan van, mert mindenféle ingerek találnak be. Élmények, tapasztalatok, történetek sokasága folyamatosan csiklandozza az elménket. Lehet pozitív vagy negatív behatás, de az biztos hogy van és lesz véleményünk. Azért is válaszolok többes számban, mert a Fettel nem egy zónát bombáztunk már le ami nem szokványos terület.

 

Vannak e tervek más stílusok felé?

Nekem nincs. A „Slave 2”-ket annak tudatában raktam ki, hogy legyenek „Slave 1”-ek. Benne van a levegőben, hogy azt csinálok, amihez kedvem van. Aki engem választ az ezért teszi. Pontosan tudom, hogy mi miért teszek és jól összejönnek a terveim. Nem tudhatod, hogy mivel támadok, de majd megtudod.

Kollaborációk más előadókkal?

Bobafett, Zomblaze, Bankos, Funktasztikus, Ketioz már tervbe van véve. ...ja és Fluor Filigrán.

Mikor lehet újra látni Titeket és hol?

Erre nagyon aktuális és pontos választ tud adni a www.wacuumairs.hu weboldal és a faszbuk/bobakrome oldal. Kedves barátaimnak és azoknak akiknek még van barátjuk, kiraktam egy zenét BK4 – B.É.K. Néven a youtube-ra. Ezt csak Nektek írtam! 

Üzenet a rajongóknak? 

Rajongóóóóóó? Komák azok! Köszönöm a rengeteg biztatást, jelenlétet, kiabálást, üvöltözést, sikítást, hozzászólást.Ti vagytok a jók! Ti vagytok az igaziak! Csak így tovább! Jön a BK4! Aki szeretne többet megtudni Bobakrome témában az klikkeljen be és mennek az infók! Köszi a kérdezősködést, öröm volt válaszolni! w w w . W a c u u m A i r s . h u

- Somló Samu - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában