Helyi közélet

2011.08.22. 11:36

Milliók a tanyák fejlesztésére

A kormány a tanyaprogramot indít szeptember elsejétől. A pályázattal a rossz állapotú utak felújítását, az ehhez szükséges gépek beszerzését, a tanyai áruk piacra jutását, az állatállomány gyarapítását, a tanyák energiaellátásának és ivóvízellátásának javítását kívánja fejleszteni.

A kormány a tanyaprogramot indít szeptember elsejétől. A pályázattal a rossz állapotú utak felújítását, az ehhez szükséges gépek beszerzését, a tanyai áruk piacra jutását, az állatállomány gyarapítását, a tanyák energiaellátásának és ivóvízellátásának javítását kívánja fejleszteni. A programra fordítható 825 millió forintot 207 településen vehetik igénybe. Közülük Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van 14. Összeállításunkban arra keressük a választ, élnek-e települések ezzel a lehetőséggel, mi mindent kellene fejleszteniük, s természetesen megkérdezzük a tanyán élő embereket is, mi hiányzik napjainkban  a legjobban nekik. Hamarosan a részletek a SZON-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában