Helyi közélet

2011.08.08. 16:57

Rendkívüli véradás Nyíregyházán és Máriapócson

Nyíregyháza, Máriapócs – A Magyar Vöröskereszt Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyei Szervezete, a nyári szabadságolások ideje alatti zavartalan vérellátás érdekében rendkívüli véradást szervez augusztus 13 –án (szombaton) 1000 – 1630 óráig a nyíregyházi TESCO áruház (Kosbor u.) parkolójában, hiszen ezen a napon megyénkbe érkezik a Magyar Vöröskereszt véradó kamionja.

Nyíregyháza, Máriapócs – A Magyar Vöröskereszt Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyei Szervezete, a nyári szabadságolások ideje alatti zavartalan vérellátás érdekében rendkívüli véradást szervez augusztus 13 –án (szombaton) 1000 – 1630 óráig a nyíregyházi TESCO áruház (Kosbor u.) parkolójában, hiszen ezen a napon megyénkbe érkezik a Magyar Vöröskereszt véradó kamionja.A kamion klímatizált, a benne történő véradás megfelelő kényelmi szempontok biztosításával történik.

A kamion augusztus 14-én is megyénkben tartózkodik, ekkor Máriapócson a Nagyboldogasszony-napi búcsún ad lehetőséget a véradásra 08.00 – 15.00-ig. Tehát mindenkit várunk, aki vállalkozik véradásra ezen a hétvégén és segíti a rászoruló betegek gyógyulását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában