Helyi közélet

2011.08.06. 15:37

Rövid volt a fékút, árokba sodródott a Suzuki Nyíregyháza közelében

Nyíregyháza - Jelentős anyagi kár keletkezett abban a közúti balesetben, aminek nyomán egy autó árokba sodródott Nyíregyháza és Nyírtelek között szombaton dél körül.

Nyíregyháza - Jelentős anyagi kár keletkezett abban a közúti balesetben, aminek nyomán egy autó árokba sodródott Nyíregyháza és Nyírtelek között szombaton dél körül.A helyszíni információ szerint egy teherjármű tartott a 38-as főúton Nyíregyháza felől Nyírtelek irányába. Füzesbokor közelében a járművezető forgalmi okból fékezett, a mögötte haladó vele azonos irányba tartó Suzuki vezetője ugyancsak fékezett, de lehet, hogy rövidre hagyta a követési távolságot, mert a kiskocsi a bal oldalával nekicsapódott a teherjármű végének, arról lepattant és a jobb oldali meredek padkán árokba csúszott. Nem történt személyi sérülés, de az anyagi kár jelentős. A rendőrség eljárás során vizsgálja a felelősséget.

-Pusztai Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában