Helyi közélet

2011.08.02. 16:02

Szabadidős kommandós akadályozta meg a tragédiát

Nyíregyháza - Vérben ázott kedden délután a Sarkantyú utca Nyíregyházán. Két férfi, szurkálásig fajuló vitájának egy szabadidős kommandós vetett véget.

Nyíregyháza - Vérben ázott kedden délután a Sarkantyú utca Nyíregyházán. Két férfi, szurkálásig fajuló vitájának egy szabadidős kommandós vetett véget.A közelben lakók között sokan csak a hangzavarra és a mentő, valamint a rendőrjárművek érkezésére figyeltek fel kedden délután Nyíregyházán, a Sarkantyú utcában. Egy hölgy elmondta, hogy az első házban lakik, kinézett a zajra, de már nem látta a verekedőket. A későbbi vizsgálat során a rendőrök megtalálták a dulakodás helyét is. Ezután a két férfi a házak közti területen ütlegelte egymást, mert ide már vérnyomok vezettek. Egyikük egy arasznyi hegyes tárggyal feltehetően nyakon szúrta a másikat, mert a mentők egy bekötözött torkú személyt vittek kórházba.

Akár börtönévekben mérhető a következmény

A komolyabb következmény elmaradt, mert egy arra járó szabadidős kommandós azonnal cselekedett, és szétválasztotta a feleket, pillanatokkal később a járőrök is befutottak. Azt, hogy mi okozta a régi cimborák vitáját nem tudni, de a szétdobált üvegek azt igazolják, amik a közelben nézelődő nénik is elmondtak, erre felé gyakran történik hangoskodás, és nem túl ritka az ittas ember sem. Az esetet a rendőrség eljárás keretében vizsgálja, és a sértett állapotától függően akár börtönévekben mérhető következménye is lehet.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában