Helyi közélet

2011.08.10. 15:14

Vöröskeresztes ifjak országos találkozója

Balassagyarmat, Kisvárda, Nagykálló, Nyíregyháza, Záhony - Ezekben a napokban Balassagyarmaton rendezik meg a 18. Országos Vöröskeresztes Ifjúsági Találkozót (OVIT), melyen megyénk diákaktivistáinak képviselői is részt vesznek.

Balassagyarmat, Kisvárda, Nagykálló, Nyíregyháza, Záhony - Ezekben a napokban Balassagyarmaton rendezik meg a 18. Országos Vöröskeresztes Ifjúsági Találkozót (OVIT), melyen megyénk diákaktivistáinak képviselői is részt vesznek.Az ötnapos találkozón Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét az ifjúsági vöröskereszt bázisiskoláinak diákjai képviselik. A záhonyi Dr. Béres József Kollégium ifjú önkéntesei sorrendben már a harmadik alkalommal részesei a hangulatos találkozónak.

A sokrétű és tartalmas programban egyebek mellett előadások, csoportfoglalkozások, szakmai fórum, játék, vendégszereplőkkel színesített kulturális est, hollókői kirándulás, városnézés, strandolás, ismerkedési és búcsúest szerepel egyebek mellett.

A mintegy száz résztvevő a megszerzett szakmai ismereteket és a tapasztalatcserék hozadékait az iskolában és a lakóhelyen végzett mindennapi vöröskeresztes tevékenység során igyekszik majd eredményesen hasznosítani.

- Tancsik Róbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában