Helyi közélet

2011.09.13. 19:00

Harcművészeti nap Nyíregyházán

A Kung Fu volt a főszerepben a régi 110-es tornatermében, Si-Hing Török Róbert és tanítványai megmutatták mi is az igazi harcművészet lényege.

A Kung Fu volt a főszerepben a régi 110-es tornatermében, Si-Hing Török Róbert és tanítványai megmutatták mi is az igazi harcművészet lényege.A nyíregyházi központi Wing Tsun Kung Fu iskola ingyenes önvédelmi és harcművészeti bemutatót tartott szeptember 13-án (kedden), 17.45-től, az Inczédy György Középiskola Szakiskola és Kollégium (a régi 110-es iskola) tornatermében.

A helyszínre ellátogatók megismerkedhettek a napjainkban is hatékonyan alkalmazható, ősi eredetű, kínai harcművészeti technikákkal, sőt azokat ki is próbálhatták. Si-Hing Török Róbert, 5. mesterfokozatú, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főinstruktor a klub többi oktatójával számos önvédelmi fogást, több támadó elleni védekezést, női önvédelmet, és fegyveres támadás elleni technikát mutatott meg a szépszámú közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában