Helyi közélet

2011.09.14. 11:00

Hatalmas a dugó a Tokaji úton

Nyíregyházán, a KGST piacnál javítják a vasúti pályát, a Tokaji út teljesen bedugult. A kocsisor a körútig ér, a forgalom csak csordogál.

Nyíregyházán, a KGST piacnál javítják a vasúti pályát, a Tokaji út teljesen bedugult. A kocsisor a körútig ér, a forgalom csak csordogál.Az óriási kocsisor már messziről jelzi, valami nincs rendben Nyíregyházán, a Tokaji úton. Ahogy centiről centire haladunk, az is kiderül, a KGST piacnál lévő vasúti átjárót javítják a MÁV szakemberei, a forgalom egyirányú az úton és a síneken a vonatok számára is.

A helyszínen Balogh Gyula, a Tirefon Kft. építésvezetője elárulja: – Kedd este kezdtük a munkálatokat és az ütemterv szerint csütörtök 20:00 óráig végzünk velük. A síneket megerősítjük és korszerűsítjük, áldatlan állapotok uralkodnak, tudom, de mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a lehető leghamarabb végezzünk. Ha ma jól haladunk, talán határidő előtt sikerül az eredeti állapotokat visszaállítani – mondja.

Aki tehát a Tokaji út felé venné az irányt tankoljon fel egy jó adag türelemből, szükség lesz rá, hisz a munkálatok miatt csak csigatempóban lehet araszolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában