Helyi közélet

2011.09.17. 17:28

Lakástűz okozott riadalmat a benzinkút mellett

Nyíregyháza - Több járművel indultak a nyíregyházi tűzoltók szombat délután a Széna térre, ahol egy hetedik emeleti lakásban volt tűz.

Nyíregyháza - Több járművel indultak a nyíregyházi tűzoltók szombat délután a Széna térre, ahol egy hetedik emeleti lakásban volt tűz. 

A füst az épület hetedik emeltén a nyugati oldalon szivárgott a szabadba. A kiérkező tűzoltók azonnal szerelni kezdtek, eközben a magasból mentővel két tűzoltó emelkedett fel, hogy kintről irányítsa, a mentést, szükség esetén beavatkozzon. Az oltás sikeres volt, a tűz nem terjedt szét a lakásban, csak a konyhában okozott kárt. A lakásban lévő idős néni kinyitotta az ajtót, és az oda bejutó tűzoltók oltás után átnézték biztonságos-e a hajlék. Eközben megérkeztek a mentők, akik megfigyelésre kórházba akarták vinni a hölgyet, mert füstöt lélegzett be. Ő először nem akart kórházba menni, majd mégis ellátták. A rendőrség felvette az adatokat, a szokásos eljárás céljából. A tűzoltók érkezését sokan figyelték riadtan, mert attól tartottak, hogy nagyobb lehet a baj, de szerencsére igen közel volt a kárhelyhez a laktanya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában