Helyi közélet

2011.09.06. 13:10

Új slágerrel nyomul DJ Klinx

Nyírbátor - A nyírbátori DJ Klinx – polgári nevén Kiss Gergely – egy év kihagyás után újra megmutatja mit tud, Passion című dalát világszerte lehet vásárolni.

Nyírbátor - A nyírbátori DJ Klinx – polgári nevén Kiss Gergely – egy év kihagyás után újra megmutatja mit tud, Passion című dalát világszerte lehet vásárolni.DJ Klinxel beszélgettünk múltról, jelenről és a remélhetőleg nagyon fényes jövőről.

SZON: Kihagytál egy teljes évet, most azonban újult erővel csapsz a lovak közé.

DJ Klinx: A korábbi két albumom után sem tudtam elszakadni a diszkótól teljesen, de nem a keverőpult mögött töltöttem az elmúlt időszakot, buliztam és élveztem az életet. Budapestre költöztem és ott is rengeteget szórakoztam, most azonban úgy éreztem, elérkezett az idő, hogy visszatérjek a lemezjátszók mögé. Ezt pedig egy új dallal tettem meg, ami a Passion – vágyak – címet kapta. 

SZON: Új énekessel, angol nyelven hallhatjuk az új számot, miről szól és kinek szántad?

DJ Klinx: Mint ahogy a címe is elárulja – igaz a Passion szónak több jelentése is van – a vágyakról, érzésekről szól a track, amit mindenféleképpen angolul szerettem volna elkészíteni, hogy a nemzetközi porondon is megállja a helyét. Nem volt könnyű dolgunk a vokál kiválasztásánál, alapfeltétel volt, hogy jó kiejtése legyen az énekesnek. Rengeteg demót hallgattam meg és végül Ildié volt a legmeggyőzőbb, így vele készült el a dal. Dallamos, populáris szám született végül, amivel nagyon megvagyunk elégedve és remélhetőleg a közönség is szeretni fogja. 

SZON: Meglehetősen nemzetközi lett a késztermék. 

DJ Klinx: Így igaz, egy román producerem van, vele írtuk a dal részét, Ildi angolul énekelt és egy szlovák kiadó adta ki a kislemezt. Három éves szerződést írtam alá a label-lel, úgyhogy az elkövetkezendő pár évben biztosan számíthattok még sok jó muzsikára!

- Somló Samu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában