Helyi közélet

2011.10.20. 10:30

A legjobb, ami történhet, ha születik egy történet!

Az Állatbarát Alapítvány továbbra is várja azon sikertörténeteket, amiket úgy gondolnak, hogy érdemes lenne megosztani az állatbarátokkal.

Az Állatbarát Alapítvány továbbra is várja azon sikertörténeteket, amiket úgy gondolnak, hogy érdemes lenne megosztani az állatbarátokkal.Elsősorban a tőlünk örökbe fogadott kutyákról, cicákról, várunk rövid, kedves történeteket, de szívesen megosztjuk az Önök által tapasztalt, átélt, egyéb kedvencekkel kapcsolatos történeteket is. A fényképpel ellátott e-maileket, a későbbiekben megjelentetjük honlapunkon is, az alábbi menüpontban: http://www.allatbarat.com/tortenetek!

E-mail címünk: [email protected]

A képen látható kutyus is hatalmas megpróbáltatások után talált rá végleges gazdijára! A lábát többször is műteni kellet, hogy használni tudja, de a Barzó Állatgyógyászati Centrum munkatársai kiváló munkát végeztek! Ribizli Németországban talált rá szerető gazdájára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában