Helyi közélet

2011.10.07. 15:05

Elmaradt az elsőbbségadás, felborult a Dacia Kisvárdán

Kisvárda - Felborult egy román rendszámú Dacia pénteken Kisvárda belterületén, miután egy másik autó elé hajtott, és az oldalba találta.

Kisvárda - Felborult egy román rendszámú Dacia pénteken Kisvárda belterületén, miután egy másik autó elé hajtott, és az oldalba találta.Az eddigi információ szerint egy román rendszámú Dacia tartott pénteken Kisvárda belterületén a Virágh Ferenc utca felől a Várday István utca irányába. A kereszteződésbe úgy hajtott be a sofőr, hogy nem adott elsőbbséget az ott haladó Skodának, ami balról érkezve nekiment a Daciának, és fellökte azt. Az ütközéstől a Dacia megpördült a tengelye körül, a szegélykőnek ütközve pedig felborult.

A közelben lévők a nagy robajra odasiettek, és talpra billentették az autót. Senki nem szenvedett sérülést, így a mentőknek nem kellett elszállítani senkit. A műszaki mentéshez a kisvárdai tűzoltók kaptak riasztást, a helyszínelés és a vizsgálat idejére a forgalmat terelték. A két autó csak szállítójárművön tudott továbbmenni. Az anyagi kár jelentős.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában