Helyi közélet

2011.10.02. 10:07

Ez történt szombaton megyénkben!

Nézze meg, mik voltak a szombati nap legfontosabb eseményei Szabolcs-Szatmár-Beregben!

Nézze meg, mik voltak a szombati nap legfontosabb eseményei Szabolcs-Szatmár-Beregben!

Nyírtelek – Szüreti felvonulással csalogatták a látogatókat Nyírtelken a szombaton 9 órától kezdődő programsorozatra.

Nyíregyháza – Több mint tucatnyi országgyűlési és önkormányzati képviselő volt jelen a szombaton rendezett II. Lecsófőző versenyen, amit a Jobbik rendezett Nyíregyházán, a Bujtosi ligetben.

Nyíregyháza - Rengeteg fiatal választotta péntek esti kikapcsolódásul a Club 7 in the city-t, de hatalmas volt a buli a Club MacAllanben is, ahol Peaches&Cream R’n’B Party volt. Nézd meg te is a fotókat!

Nyíregyháza – Eddig csak filmekben volt látható, hogy az ember tervezte programokkal ellátott gép átveszi az irányítást az emberek fölött. Úgy látszik ez már megvalósult Nyíregyházán!?

A “Nyíregyházával dalol az ország” elnevezésű kezdeményezés kapcsán több mint 40 hazai és határon túli település, illetve közösség csatlakozott Nyíregyházához, és énekelte szeptember 11-én este 20 órakor – a Magyar Dal Napján “Tavaszi szél vizet áraszt” című magyar népdalt.

Nyíregyháza - Elképzeléseink megvalósítását a gyermek és ifjúsági alap támogatja.

Jármi - Bartha Kitti 16 éves diáklány, Jármiból érkezett nap szépe fotózásra. Emelt szintű német tagozatra jár, szeret sportolni, főleg aerobikozni.

Volt akinek szombaton nem volt pénze ebédre, úgy játszott a csabaiak ellen.

 A Ness Hungary NB II. Keleti csoportjának 7. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus hazai pályán ismét 1 pontot tartott itthon. Ezúttal a Békéscsaba csapatát fogadták a Városi Stadionban. A szombaton 15 órától kezdődő mérkőzést élőben tudósítottuk portálunkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában