Helyi közélet

2011.10.17. 16:41

Felrobbant a palack, megégett egy ember Papon

Pap - Saját lábon ment segítséget kérni a boltba Papon egy férfi, miután felrobbant saját lakásában.

Pap - Saját lábon ment segítséget kérni a boltba Papon egy férfi, miután felrobbant saját lakásában.Mentőhelikopter vitte kórházba azt a férfit, aki saját maga hívott segítséget azután, hogy gázpalackból kikerült gáz robbant a lakásában hétfő délután Papon. Az elsődleges információ szerint a Kossuth utcában hétfő délután egy boltba ment be egy 59 éves ember és kérte hívjanak hozzá mentőt, mert megsérült. A szemközti lakásban lakik és berobbant a gázpalack, amiatt égett meg. A mentők helikoptert küldtek érte, a kisvárdai tűzoltók pedig a kárhelyre indultak. Eloltották a tüzet, a gázpalackot is kihozták a házból.

Azt, hogy a robbanás miért következett be egyelőre nem tudni. Úgy tudni megtelt gázzal a szoba és akkor lobbant be. A ház egyik fala elmozdult a detonáció nyomán. A törmelékek az utca túloldaláig repültek. A rendőrség és a tűzoltók közösen vizsgálják az esetet. Az anyagi kár jelentős.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában