Helyi közélet

2011.10.28. 17:32

Kétórás a várakozás a személyforgalomban Záhonynál

Záhony, 2011. október 28., péntek (MTI) - Kétórás várakozás alakult ki a személyforgalomban a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson péntek délutánra - közölte a honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Záhony, 2011. október 28., péntek (MTI) - Kétórás várakozás alakult ki a személyforgalomban a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson péntek délutánra - közölte a honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).A nagy forgalom miatt a Magyarországra belépő személygépkocsik kényszerülnek 120 perces veszteglésre az átkelőhelyen. A teherforgalomban nincs várakozás, a kamionok zavartalanul kelhetnek át Záhonynál.

A személygépkocsival utazóknak Záhony-Csap helyett a Beregsurány és Asztély közötti, szintén éjjel-nappal nyitva tartó, valamint a Tiszabecs és Tiszaújlak közötti magyar-ukrán határállomást javasolják a szakemberek. A két átkelőhelyen zavartalan a forgalom, nem kell várakozniuk az utazóknak.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában