Helyi közélet

2011.10.25. 09:25

Posztumusz díszpolgári cím Vásárosnaményban

Vásárosnamény - Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére rendezett október 23-i ünnepségen Vásárosnamény képviselő testülete posztumusz díszpolgári címet adományozott néhai Szombathy Bélának élete munkásságáért, a város fejlődéséért és lakossága érdekében kifejtett önzetlen munkájáért.

Vásárosnamény - Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére rendezett október 23-i ünnepségen Vásárosnamény képviselő testülete posztumusz díszpolgári címet adományozott néhai Szombathy Bélának élete munkásságáért, a város fejlődéséért és lakossága érdekében kifejtett önzetlen munkájáért.A „Köz szolgálatáért” kitüntető díjban részesültek kiemelkedő közszolgálati tevékenységükért, amellyel hozzájárultak a város jó hírnevének öregbítéséhez: Deskó Lászlóné, Hornyák Mihály, Mártonné Kozma Ilona, Dr. Pótor Imréné Beregszászi Erzsébet, Varga Gyöngyi. Filep Sándor polgármester „Vásárosnaményért Emlékérmet” adományozott Hegedűs Istvánnak, Kónyáné Divinyi Eleonórának, Sziklainé Juhász Anikónak.

A Falvak Kultúrájáért Alapítvány Kuratóriuma és Vásárosnamény Város Polgármestere „Örökségünkért” érmet adományozott Kántor János nyugdíjas tanyagondnoknak.

-  KM -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában