Helyi közélet

2011.11.14. 13:20

A biztonsági őr segítette a betörőket Nyírbátorban

Nyírbátor, Nagykálló - Szombaton este érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, mely szerint egy nyírbátori tápbolt ablakán át a rácsot felhajtva mászik kifelé két ismeretlen személy.

Nyírbátor, Nagykálló - Szombaton este érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, mely szerint egy nyírbátori tápbolt ablakán át a rácsot felhajtva mászik kifelé két ismeretlen személy.A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre siettek, ahol megállapították, hogy az üzletbe ablakbefeszítés módszerével ismeretlen személyek betörtek. A rendőrök még az üzlet közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két személyt.

Az ablakot befeszítve törtek be

A 29 éves nagykállói nő és a 29 éves nyírbátori férfi a rendelkezésre álló adatok szerint az ablakot befeszítve betört az üzletbe, ahonnan különböző munkavédelmi ruházatot és felszerelést szándékoztak eltulajdonítani az ott szolgálatot teljesítő 37 éves nyírbátori biztonsági őr közreműködésével. A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottak már korábban is tulajdonítottak el az üzletből különböző áruféleségeket, munkaruházati termékeket, és tápot, amelyek egy részét a gyanúsítottak lakóhelyén végrehajtott házkutatások során a rendőröknek sikerült lefoglalniuk.

A rendőrség mindhárom személyt gyanúsítottként hallgatta ki és őrizetbe vette. A nyomozás eddigi adatai szerint az őrizetbe vett gyanúsítottak közül ketten további három, míg egyikőjük további két korábban Nagykállóban elkövetett betöréssel is gyanúsíthatóak. A Nyírbátori Rendőrkapitányság kezdeményezi a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.       

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában