Helyi közélet

2011.11.02. 13:27

A közösségek nem, de egyénileg mehetnek

Nyíregyháza, Budapest - A megyénkbeli taxis társaságok nem lesznek ott a forgalomlassító demonstráción.

Nyíregyháza, Budapest - A megyénkbeli taxis társaságok nem lesznek ott a forgalomlassító demonstráción.A Taxi Gépkocsivezetők Független Szakszervezetének (TGFSZ) elnöke, Farkas Zsolt múlt hét kedden közölte, hogy érdekképviseletük forgalomlassító demonstrációt tart november 2-án Budapesten. Nem támogatja viszont a forgalomlassító megmozdulást a Taxi Fuvarszervező Társaságok Szövetsége. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében négy jelentős taxi társaság működik.

A Tele 7 Taxi képviselőjétől megtudtuk: teljes mértékben egyetértenek a pesti kollégáikkal, de egyelőre nem terveznek semmilyen tiltakozó akciót. A szabolcs taxisokban, fel sem vetődött eddig a szervezett demonstráció. Egyénileg viszont nem gátolják meg kollégáiknak a részvételt.

A Nyíregy Taxinál sem fognak egységesen a fővárosi felvonuláson részt venni, de senkinek nem tiltják meg, aki egyetért az elvekkel, és menni akar, az nyugodtan mehet. A Főtaxinál sem látják most értelmét az ilyen jellegű tiltakozásnak, hisz folyamatosan folyik az egyeztetés a kormánnyal. De az ő álláspontjuk is az, aki akar, az ott lehet.

- Dankó Mihály -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában