Helyi közélet

2011.11.18. 12:29

A tengeren túl is sikert arattak

Nyíregyháza - Közel háromhetes tengerentúli útról ért haza a napokban a 4 for Dance, a nyíregyházi táncos fiúk közel egy éves szervező munka eredményeként léphettek fel az USA nagyvárosaiban.

Nyíregyháza - Közel háromhetes tengerentúli útról ért haza a napokban a 4 for Dance, a nyíregyházi táncos fiúk közel egy éves szervező munka eredményeként léphettek fel az USA nagyvárosaiban.Az együttes tagja, Gál Sándor a Kelet-Magyarországnak elmondta: felléptek New York-ban, New Jersey-ben, Connecticutban, Washingtonban, Los Angelesben – itt egy hollywoodi filmfesztivál megnyitóján szerepeltek –, San Francisco-ban, San Diego-ban, Las Vegasban és Phoenix-ben is. Három hét alatt tíz előadáson mutatták meg tudásukat, s minden helyszínen tetszést aratott a produkciójuk. A jövőjük szempontjából fontos kapcsolatokat is kialakítottak, s már biztos, hogy nyáron ismét várja őket az Amerikai Egyesült Államok. Las Vegasban több szálloda menedzserével is tárgyaltak, s bíznak abban, hogy újra megmutathatják magukat a kaszinók városában.

A kinti fellépések közben „haza is tekintettek”, a csapatot ugyanis jelölték a Megyei Prima Díjra. S nemcsakhogy jelölést kaptak, de övék lett a közönségdíj! – Hatalmas megtiszteltetés volt már maga a jelölés is, az pedig, hogy úgy kaptunk díjat, hogy mivel itthon sem voltunk, semmit nem tettünk azért, hogy szavazásra buzdítsuk az embereket, számunkra nagyon nagy öröm – mondta Gál Sándor.

- Száraz Ancsa -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában