Helyi közélet

2011.11.16. 11:07

Elfogták az orgazdát is Vásárosnaményban

Vásárosnamény - 2011. szeptember- október hónapban Vásárosnamény-Vitka területén történt 11 betörés ügyében folytatott nyomozás során fogták el a vásárosnaményi nyomozók a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság Migrációs ügyek osztályának valamint a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztályának nyomozói segítségével a betörésekben az orgazda szerepét betöltő, a bűntársainak is álnéven bemutatkozó Hajdú- Bihar megyei illetékességű férfit.

Vásárosnamény - 2011. szeptember- október hónapban Vásárosnamény-Vitka területén történt 11 betörés ügyében folytatott nyomozás során fogták el a vásárosnaményi nyomozók a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság Migrációs ügyek osztályának valamint a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztályának nyomozói segítségével a betörésekben az orgazda szerepét betöltő, a bűntársainak is álnéven bemutatkozó Hajdú- Bihar megyei illetékességű férfit.Az elfogásra november 14-én összehangolt, szervezett akció keretében került sor Nyíregyháza egyik bevásárló központjának parkolójában. A most elfogott férfi két, a betörések miatt már korábban büntetőeljárás alá vont vásárosnaményi férfival állt kapcsolatban, akiktől rendszeresen átvette a betörések során eltulajdonított ékszereket és egyéb értékeket.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya folytatólagosan elkövetett orgazdaság valamint bűnpártolás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként a 39 éves férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában