Helyi közélet

2011.11.13. 10:24

Ez történt szombaton Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Nézze meg, melyek voltak a szombati nap legfontosabb eseményei Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

Nézze meg, melyek voltak a szombati nap legfontosabb eseményei Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

Nyíregyháza - Rajzolni jó. Gyermekbarátságának újabb tanójelét adta a Jósa András Múzeum, ahol foglalkozásokat tartottak a kicsinyeknek szombaton a Múzumok Őszi Fesztiválja alkalmából.

Nyíregyháza-Sóstó - A Sóstói Múzeumfaluban kerültek megrendezésre a Márton napi vigasságok, ahol a szokásoknak megfelelően libaszépségversenyt is tartottak.

Nyíregyháza - A Nyíregyházán pénteken kezdődött és tegnap este gálaműsorral befejeződött X. Országos Ifjúsági Néptáncfesztiválon jobbnál jobb táncosokkal találkozhatott a nagyérdemű. 

Nyíregyháza - A hétvégén került megrendezésre a Bujtosi Szabadidő Csarnokban a Kelet Ruhabörze.

Nyíregyháza - Már azok is meglátogatják gépjárművükkel a gumiszerelő műhelyeket, akik eddig húzták, halasztották a nyári abroncsok lecserélését 

Az Állatbarát Alapítvány az idei évben is meghirdeti az „Adj egy tárgyat az állatokért” akcióját.

Nyíregyháza, 2011. november 12., szombat (MTI) - Összehangolt közlekedésbiztonsági akciót tartott a fogyasztóvédelem és a közlekedési felügyelet az elmúlt héten Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a szakemberek a járművek műszaki állapota mellett a járműalkatrész-forgalmazó kereskedelmi egységeket is vizsgálták. 

Nyíregyháza - Egy üzletközpontnál tolatás közben kidöntött egy zászlórudat egy kamion szombat délelőtt Nyíregyházán, a tűzoltókra volt szükség.

A  11. éves Vogue Modellügynökség  4 éves kortól várja fiúk, lányok jelentkezését. Nemcsak a tökéletes külsejű, manöken alkatú, hanem a fogyni vágyó vagy  gátlásos fiatalok, idősebbek is bátran felkereshetnek Minket. Képzésünk vasárnap délelőttönként tart, a vidékiekről, távolabbról érkezőkről sem felejtkezve meg.

Tarpa - Az idei Innovációs díj megyei nyertese a Tarpa Manufaktúra új termékcsaládja .

Komoró - Vetőmagot, műtrágyát kaptak és a családi gazdálkodást indítottak az Utolsó Szalmaszál közvetítésével.

Nyíregyháza - Az autósok 36 százaléka nem autózik kevesebbet az üzemanyagár emelések ellenére sem, 30 százalékuk ezt nem is teheti meg, miközben a Forensis Autóklub legújabb felmérése szerint a válaszadók közel kétharmada kevesebbet használja autóját, 45 százalékuk pedig több mint negyedével csökkentette a kocsi használatot. 

Nyíregyháza - November 12-én, szombaton 8 órától 16 óráig az Állatbarát Alapítvány örökbefogadó napot tart a Csatorna utca 2. szám alatt található Állatotthonában!

Kész cirkusz, amit a kormány művel – kommentálta az egyszerűsített vállalkozói adó jövőjét érintő felvetéseket a minap Ádám barátom, aki néhány éve döntött az eva mellett. Palicz István jegyzete 

Mátészalka - Plébán Rékának, a mátészalkai diáklánynak ez volt az első fotózása, amire a legjobb barátnője is elkísérte.

A Ness Hungary NB II. Keleti csoportjának 13. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus az Újpest csapatával mérte össze erejét. A Szpari drukkereknek ingyenes belépést biztosítottak a Szusza Ferenc Stadionba, a Szabolcs Online pedig élőben közvetítette a szombaton 13:30-tól kezdődő mérkőzést, így semmi sem állhatott a szurkolás útjába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában