Helyi közélet

2011.11.28. 15:23

Magyar nóta, operett, opera felsőfokon

Utazzon vonattal Budapest vonzáskörzetéből, és töltsön el egy felejthetetlen napot Budapesten a Kőbányai Kulturális Központban, ahol közkedvelt magyarnóták, valamint népszerű operett- és musical részletek, világhírű örökzöldek hangzanak el.

Utazzon vonattal Budapest vonzáskörzetéből, és töltsön el egy felejthetetlen napot Budapesten a Kőbányai Kulturális Központban, ahol közkedvelt magyarnóták, valamint népszerű operett- és musical részletek, világhírű örökzöldek hangzanak el.A szereplők nemzetközi hírű énekesek, akik Magyarországot képviselve több alkalommal bejárták hangjukkal és művészetükkel a világot.

Program: 

Az első rész vicces, borozós, dalolós műsor, amit mindenki kedvel, és szívesen énekel együtt a művészekkel.

Zenekar: Kalla Sándor és cigányzenekara.

Énekesek: Erdős Melinda, Újvári Marika, Gyöngyösi Kiss Anna, Magyar Róbert és Viszt Péter. 

A második részben népszerű kettősök, operett- és musical részletek, valamint örökzöld dallamok csendülnek fel.

Közreműködnek: Kun Ágnes Anna - Fischer Annie ösztöndíjas énekművész, Denk Viktória - énekművész, Balczó Péter - operaénekes, Magyar Róbert -operaénekes.

Sztárvendég: Bach Szilvia - színésznő, humorista, parodista, énekes.

Művészeti vezető és rendező Magyar Róbert az 1984-ben rendezett "Nyílik a rózsa" televíziós magyarnóta verseny különdíjasa, operaénekes.

Az előadás vége: 18:00. 

Jelentkezés és a részletekről bővebb információ:

Vincze Magdolna 

Tel: 06/1-511-5171, 06/30-497 3374 

-  Hajósi Miklós -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában