Helyi közélet

2011.11.03. 12:07

Nyitott napok a záhonyi középiskolában

Idén is november közepén rendezik meg az intézményi Nyílt Napokat a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.

Idén is november közepén rendezik meg az intézményi Nyílt Napokat a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.November 14-én, 15-én és 16-én (hétfőn, kedden, szerdán), a nap kezdetén átfogó tájékoztatást kapnak az érdeklődő általános iskolások és kísérőik a tanoda életéről, működéséről. A program további részében óralátogatási lehetőségek, kiállítások, vetítések és a kollégiumi létesítmények bemutatása segíti egyebek között a vendégek eligazodását a tanodában.

A következő tanévben a 9. évfolyamon általános gimnáziumi, általános közlekedési és belügyi-rendészeti szakos osztály indítását tervezik, az érettségizettek pedig vámügyintézői, vasútüzemvitel-ellátói és logisztikai ügyintézői OKJ-s szakképzésben vehetnek részt. Az intézményről bővebb információkat a www.zkando.hu iskolai és a www.bereskoli.hu kollégiumi honlapon kaphatnak az érdeklődők.

- Háda Zoltán -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában