Helyi közélet

2011.12.07. 15:09

A Nyírbogáti Óvodában és az Egyesített Szociális Intézményben is járt a Mikulás

Nyírbogát- Kedden délelőtt a Mikulás a Nyírbogáti  Óvodába is ellátogatott, ahol az gyerekek mellett a helyi Nyugdíjas Egyesület tagjai is részt vettek, hogy az apróságok részére ezt az ünnepet még édesebbé tegyék.

Nyírbogát- Kedden délelőtt a Mikulás a Nyírbogáti  Óvodába is ellátogatott, ahol az gyerekek mellett a helyi Nyugdíjas Egyesület tagjai is részt vettek, hogy az apróságok részére ezt az ünnepet még édesebbé tegyék.A nyugdíjasok csoki mikulással kedveskedtek minden csoportnak,  míg a  gyerekek az óvó nénik által készített ajándékokkal viszonozták a szeretetet. Az eseményre a gyerekek nagy izgalommal készültek, verssel és énekkel üdvözölték a Mikulást. Az örömtől csillogó gyermekszemek kíváncsian várták, hogy mit is rejtegethet számukra a puttonyban a Mikulás.

A nagyszakállú télapó mindenkiről tudott mondani jót is és rosszat is, de a gyerekek ígéretet tettek arra, hogy ezentúl mindig csak jók lesznek. Énekszóval, integetve búcsúztak el a Mikulástól a gyerekek. A gyermekek újra egy szép élménnyel lettek gazdagabbak.

A Mikulás ezen a napon nemcsak a gyerekhez, hanem az idősekhez is ellátogatott az Önkormányzat  Egyesített Szociális Intézményébe. A  megilletődött  szép korúak újra gyerekként viselkedtek. Énekeltek, mondókát mondtak, egyszóval örültek.  A várakozást,  a csillogó szemeket, a meglepetés varázsát igyekeztem megörökíteni felvételeimmel és persze az Olvasókat is tudósítani a nyírbogáti Mikulásjárásról. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában