Helyi közélet

2011.12.08. 10:50

Árokba borult a jeges úton egy Peugeot Vajdabokornál

Vajdabokor - Két embert vitt kórházba a mentő a 36-os főútról, miután autójukkal árokba borultak csütörtök reggel.

Vajdabokor - Két embert vitt kórházba a mentő a 36-os főútról, miután autójukkal árokba borultak csütörtök reggel.A helyszíni információ szerint egy Peugeot tartott a 36-os főúton Nyíregyháza felől Nagycserkesz irányába. A 44-es km szelvényben Vajdabokornál a jeges síkos úton a gépkocsi egy balra ívelő kanyart nem tudott bevenni, helyette a jobb oldali padkára siklott és ott a fák közé bukva tetőre borult. A mentők két személyt vittek kórházba, az elsődleges diagnózis szerint állapotuk nyolc napon túl gyógyuló.

A rendőrség lezárta az utat a vizsgálat idejére, jellemzően a helyszínelőknek segítő járőrök egy alig 50 méterre lévő anyagi káros ütközéshez indultak eredetileg. A műszaki mentéshez riasztották a Nyíregyházi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltókat. Ugyanezen a reggelen a Kemecsei úton egy terepjáró is lecsúszott az útról, és Nyíregyházán, a Kert és a Váci Mihály utca kereszteződésében egy Chevrolet és egy Suzuki ütközött össze a jeges úton.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában