Helyi közélet

2011.12.24. 15:06

Diákújságírók karácsonyi ünnepsége

<div>Budapest, Záhony - Idén is a fővárosi Építészpincében rendezték meg a Diák- és Ifjúsági Újságírók Egyesületének hagyományos karácsonyi ünnepségét.

Budapest, Záhony - Idén is a fővárosi Építészpincében rendezték meg a Diák- és Ifjúsági Újságírók Egyesületének hagyományos karácsonyi ünnepségét.

 

Mint a korábbi években, megyénket ezúttal is a záhonyi Dr. Béres József Kollégium médiakörének tagjai képviselték a rendezvényen. Az ünnepségen a megjelent egyesületi tagokat  - az alelnökök, Dr. Balázs Géza nyelvészprofesszor és Szayly József, a Magyar Rádió korábbi elnökhelyettese társaságában - Kecskés István elnök köszöntötte, s foglalta össze az év legfontosabb eredményeit. Ezt követően Hrabovszki Róbert karácsonyi dalokat, Pölcz Ádám egy ünnepi irodalmi művet adott elő, majd DUE Best of 2011 címmel vidám képes összefoglaló következett az egyesületi élet legérdekesebb eseményeiről. A DUE karácsonyi ünnepségén került sor a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat közös „Légy a Diákhitel újságírója!” című pályázatának eredményhirdetésére, valamint a legaktívabb DUE tagok jutalmazására. Az ünnepség kötetlenebb második felében a résztvevők jó hangulatú együttlét keretében, forralt bor, szendvicsek és sütemények társaságában elevenítették fel az óév legemlékezetesebb pillanatait.

Kép-szöveg: Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában