Helyi közélet

2011.12.11. 11:07

Ez történt szombaton megyénkben!

Nézze meg ön is, mi minden történt szombaton Szabolcs megyében!

Nézze meg ön is, mi minden történt szombaton Szabolcs megyében!

Nyíregyháza - Magyarországon először nagyszabású ünnepi szórakoztató műsorral lépett fel Nyíregyházán egy negyven tagú nemzetközi társulat, akik a cirkuszművészet legjavából adtak ízelítőt.

Kisvárda – A jubileumi előadás, Könyvtári Csevegés, ünnepi 200. előadása december 8–án (csütörtökön) délután három órától volt a könyvtár olvasótermében Kisvárdán. Városi Könyvtár a Béres József TIT Kisvárdai Egyesülete, s más társ közreműködőkkel együtt szervezik a programokat.

A címben jelölt történet megírására az késztetett, hogy az egyiknél személyes „érin- tettségem” áll fenn. Így aztán ezzel kezdeném

Nyíregyháza - Új menetrendi év kezdődik december 11-én a vasúton, a vonatok közlekedése nagyobb részben változatlan marad, azonban több hazai régióban és nemzetközi viszonylatban lesznek az utasok igényeihez jobban illeszkedő módosítások.

Pénteken Nyíregyházán ünnepelték a Kajaani-val harminc éve tartó testvérvárosi kapcsolatot.

Nyírbátor - A postaládába dobott szórólapokról, az áruházak reklámújságaiból, illetve az üzletek polcairól rengeteg számítógép (többnyire laptop) „mosolyog” ránk, azt üzenve: sokat tudok, olcsó vagyok, vigyél haza karácsonyra!

Mit bánom én, kinek, csak cigányoknak ne! Gyakran intézik ezt a határozott kérést, már-már parancsot a felajánlók neves karitatív szervezetek képviselőihez, rászorulóknak kalapoló civil szervezetek önkénteseihez, akik ruhát, pénzt, tartós élelmiszert vagy egyéb adományokat gyűjtenek. Palicz István jegyzete

Csap-Záhony-Ukrajna - Egyszerűsít a vámszabályokon a jövőre életbe lépő új ukrán vámkódex, melytől jelentősen növekvő árúforgalmat, vámbevételt és nagyobb befektetői kedvet vár az Ukrán állam. 

Nyíregyháza - Minden évben hagyományosan a Karácsonyi forgatagban gyűjti a „Cipősdoboznyi szeretet” jegyében a Baptista szeretetszolgálat számára a Kelet-Magyarországi Speciális Mentőegyesület azokat az adományokat, amik elférnek egy cipős dobozban.

Csütörtökön egy hetes szakmai útra Izraelbe érkezett egy maroknyi nyíregyházi.

Szabolcsveresmart - Péntek délelőtt érkezett meg az ajándék Volkswagen mentőautó Szabolcsveresmartra, a polgármesteri hivatalhoz. A felszerelt járművet ( mely korábban a Német Vöröskeresztté volt ) az Alsó-Bajorországi Tartalékos Katonák Szövetségének segítségével hozták Magyarországra.

Nyíregyháza - Egy Hunday sportautóból vittek kórházba a mentők négy személyt szombat hajnalban Nyíregyházáról

Nyíregyháza - Ildikó a nyíregyházi diáklány szabadiejét legszívesebben a moziban tölti. Nagyon szereti a romantikus filmeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában