Helyi közélet

2011.12.21. 14:36

Karácsony a záhonyi Kandó Középiskolában

<div>Záhony - Szerda délelőtt rendezték meg a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégium karácsonyi ünnepségét.

Záhony - Szerda délelőtt rendezték meg a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégium karácsonyi ünnepségét.

 

Az ünnepi programot idén a 9. évfolyamos, belügyi rendészeti előkészítő szakos osztály szervezte meg a pedagógusok idegen nyelvi munkaközösségének segítségével. A hangulatos jelmezes-díszletes játékot Józan Kornélia osztályfőnök szerkesztette és rendezte a teljes osztályközösség részvételével. A több mint egy órás időtartamú előadást a tanoda Vassné Oláh Ágnes irányította kórusának ünnepi dalai színesítették. A rendezvény végén a helyi vállalkozások, gazdasági társaságok által felajánlott karácsonyi ajándékokat sorsolták ki az ünnepség résztvevői között.

Kép-szöveg: Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában