Helyi közélet

2011.12.18. 12:36

Karácsonyi műsorral búcsúztak az iskolások

Tunyogmatolcs - „Karácsonyi Szeretet” címmel rendeztek ünnepi műsort a nevelőtestület tagjai Tunyogmatolcson. Az iskola pedagógiai programjához tartozik a karácsonyi műsor községi szinten való megtartása, ezért alsó és felső évfolyamoknak segítettek felkészülni az oktatók előadásuk bemutatásához.

Tunyogmatolcs - „Karácsonyi Szeretet” címmel rendeztek ünnepi műsort a nevelőtestület tagjai Tunyogmatolcson. Az iskola pedagógiai programjához tartozik a karácsonyi műsor községi szinten való megtartása, ezért alsó és felső évfolyamoknak segítettek felkészülni az oktatók előadásuk bemutatásához. Borbás Lászlóné, Dr. Éváné Bakk Beáta, Csürkéné Dula Margit, Kissné Beke Adél és Rádi Lajosné tanárnők gyakoroltak az alsós osztályokkal, míg az idősebbek fellépését Szabó Béláné, illetve Vargáné Boros Krisztina segítette elő. „ A gyerekek körében az ünnepek előtti utolsó nagy izgalom szokott lenni ez a program. Szeretnének jól teljesíteni, mely után méltán eltölthetik kiérdemelt hosszas pihenésüket.”- emelték ki a próbák fontosságát a pedagógusok. Izgalmukat jól leplezték a gyerekek, mert a produkciók ügyesen zajlottak végig. Versek, énekek, de még a gyufaárus kislány története is adventi hangulatot kölcsönzött a moziteremnek. A szülők büszkén tekintették meg a hosszas felkészülés eredményét, mely a gyermeki összefogás hasznosságának élő bizonyítékaként tűnt fel az estén, erről szól végül is a karácsony.

  - Széles Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában