Helyi közélet

2011.12.12. 16:24

Két autó karambolja nyomán három sérült a dupla STOP-os kereszteződésben

Több mint egy órára teljesen le kellett zárni a 403-as utat Sényő és Nyírtura között, ahol egy Opel és egy BMW karambolja nyomán három sérültet kellett kórházba vinni hétfő délután.

Több mint egy órára teljesen le kellett zárni a 403-as utat Sényő és Nyírtura között, ahol egy Opel és egy BMW karambolja nyomán három sérültet kellett kórházba vinni hétfő délután.A helyszíni információ szerint egy BMW tartott a 403-as úton Nyírbogdány felől Nyírtura irányába. Az autó elé a 4-es főútról egy Opel hajtott ki, elsőbbségadás nélkül, noha a csomópontban megduplázták a STOP táblák számát. A két autó úgy ütközött össze, hogy az Opel orra eltorzult az ütközés erejétől, és a BMW is megpördült az úton.

A mentők három személyt vittek kórházba sérülés miatt. Az anyagi kár több millió forint, a műszaki mentéshez riasztották a Nyíregyházi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltókat. A rendőrség eljárást indított a felelősség tisztázására.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában