Helyi közélet

2011.12.16. 10:28

Mátészalkai billentyűvirtuóz

Mátészalka, Budapest - Richter Mónika a mátészalkai Széchenyi István Katolikus és Német Nemzetiségi Általános Iskola 6/A. osztályos tanulója - aki önszorgalomból tanult meg 10 ujjal számítógép billentyűzeten írni - a 2011. novemberében megtartott országos gépíróversenyen magyar nyelvű gépírásban 1., angol nyelvű gépírásban 1., és német nyelvű gépírásban 1. helyezést ért el "gyermek" kategóriában.

Mátészalka, Budapest - Richter Mónika a mátészalkai Széchenyi István Katolikus és Német Nemzetiségi Általános Iskola 6/A. osztályos tanulója - aki önszorgalomból tanult meg 10 ujjal számítógép billentyűzeten írni - a 2011. novemberében megtartott országos gépíróversenyen magyar nyelvű gépírásban 1., angol nyelvű gépírásban 1., és német nyelvű gépírásban 1. helyezést ért el "gyermek" kategóriában.Budapesten december 10-én megtartott eredményhirdetésen hibátlan munkájáért "hibátlansági érem" elismerésben részesült - tájékoztatta portálunkat  Székely Lászlóné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában