Helyi közélet

2011.12.23. 14:36

Még nincs jogsija, de átélt egy ütközést

Nyíregyháza - Szerencsére csak nagy ijedtség volt a következménye az anyagi káron túl annak a közlekedési balesetnek, ami péntek délután történt Nyíregyháza belvárosában.

Nyíregyháza - Szerencsére csak nagy ijedtség volt a következménye az anyagi káron túl annak a közlekedési balesetnek, ami péntek délután történt Nyíregyháza belvárosában.A helyszíni információ szerint egy Opel típusú személygépkocsival egy tanulóvezető tartott a Bocskai utcán a belváros irányába a Hunyadi utca felől. A Szabadság tér felől egy Chevrolet vezetője próbált a Bocskai utcára hajtani, ám a gépkocsivezetőt megtévesztette a belső sávban érkező Opel irányfénye, ami jobbra jelzett, de annak tanulóvezetője csupán a külső sávba akart átsorolni majd egyenesen továbbmenni az elé hajtó Chevrolettel egymásnak ütköztek, és utóbbi autó felfutott a füves területre is.

A felek nem tudtak megállapodni a felelősség kérdésében, ezért rendőrt hívtak. Az anyagi kár nagyjából fél millió forintra becsülhető, az adatfelvétel idejére kisebb útszűkület volt a sarkon, de a forgalmat érdemben nem zavarta.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában