Helyi közélet

2011.12.12. 20:22

Szinte hihetetlen, hogy senki nem sérült Besenyődnél a hármas karambolban

Besenyőd - Három jármű karambolozott egymással hétfő  este Besenyődnél a 41-es főúton, egy Suzuki elhajtotta egy kamion felnijét, de nem történt sérülés.

Besenyőd - Három jármű karambolozott egymással hétfő  este Besenyődnél a 41-es főúton, egy Suzuki elhajtotta egy kamion felnijét, de nem történt sérülés.A helyszíni információ szerint egy Suzuki haladt a 41-es főúton Levelek irányából Baktalórántháza felé. A 24-es km szelvénynél Besenyőd közelében tisztázatlan okból áttért a baloldalba, ahol egy szemből érkező kamion egyik kerekének ütközött, a felnit elhajtotta, majd onnan visszapattanva egy ukrán rendszámú Peugeotnak csapódott, ami a kamion mögött haladt Levelek felé. A Suzuki kiszakadt kerékkel csúszott a padkára, és a Peugeotban is milliós nagyságrendű kár keletkezett. A kamion felnije használhatatlanná vált, de senki nem sérült meg.

A műszaki mentéshez riasztást kaptak a nyíregyházi és a baktalórántházi tűzoltók. A rendőrség eljárást indított a felelősség tisztázására. A vizsgálat idejére az utat lezárták.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában