Helyi közélet

2011.12.20. 14:39

Újra Állatok karácsonya Nyíregyházán

Nyíregyháza - A meglehetősen rossz idő ellenére is megrendeztük a már hagyományos Állatok karácsonya programunkat az Állatbarát Alapítvány Állatotthonában.

Nyíregyháza - A meglehetősen rossz idő ellenére is megrendeztük a már hagyományos Állatok karácsonya programunkat az Állatbarát Alapítvány Állatotthonában.A csapadékos, hideg idő ellenére szép számban látogattak el hozzánk az érdeklődők. A lelkes és kitartó állatbarátoknak köszönhetően folyamatosan nőtt az ajándék kupac az önkéntesek által díszített fenyőfa alatt. Különböző állateledelek, játékok, plédek, takarók, érkeztek, amelyekből természetesen kutyáink és macskáink is részesülnek. Az állatotthon lakói „nevében” Joli a másfél éves keverék kutyus köszönte meg a sok-sok kedvességet és örömmel csaholta körbe a látogatókat, ahogy az lenni szokott a megajándékozott önfeledten vetette magát az ajándékok közé! Örömét elégedetten nyugtázta dolgozó, látogató egyaránt.

Az Állatotthon dolgozói a nagylelkű segítséget és a sok ajándékot forró teával, pogácsával, süteménnyel köszönték meg a kilátogató állatbarátoknak.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik a zord időjárás ellenére is eljöttek és megajándékozták az Állatotthon lakóit, valamint azoknak is, akik segítették a rendezvény lebonyolítását. A közel 200 kutyának és néhány macskának általuk is boldogabb lesz a karácsonya!

A program a „Demonstrációs szemléletformáló központ kialakítása az Állatbarát Alapítványnál a felelősségteljes állattartás és az ivartalanítás népszerűsítésére” (ÉAOP-5.1.3-10-2010-0015) című projekt keretében került megrendezésre.

Állatbarát Alapítvány

Tel: 42/727-736

Web: www.allatbarat.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában