Helyi közélet

2011.12.18. 14:54

Vendégsorok: Még rejtély

Előre is megkövetem a T. Olvasót, hogy karácsony közeledtén, advent idején nem élek a nevem adta lehetőséggel (egyébként sem szeretem az  önfényezést) s most attól távolabbra kalandozom, ami mégis közelinek tűnik. Angyal Sándor jegyzete

Előre is megkövetem a T. Olvasót, hogy karácsony közeledtén, advent idején nem élek a nevem adta lehetőséggel (egyébként sem szeretem az  önfényezést) s most attól távolabbra kalandozom, ami mégis közelinek tűnik. Angyal Sándor jegyzeteA múlt hét közepén ugyanis adódott a lehetőség, hogy egy húsz esztendeje asztrológust telefonon kérdezhettünk, aki például sok időt fordított arra, hogy elsajátítsa  a szerelmi jóslást. Ez az én korosztályomat már kevésbé hozza izgalomba, az viszont igen, hogy ez a szimpatikus hölgy felszabadít a rontás és az átok alól. Vagyunk egynéhányan, akik úgy érezzük, biztosan rontás  vagy átok ül rajtunk, ha például kitesznek bennünket az utcára munkanélkülinek, ha a kevés nyugdíjból nem tudjuk kiváltni a gyógyszert a patikában, amikor belep bennünket a fizetetlen sárga csekkek halmaza. Mivel többször halljuk, hogy nálunk milyen remekül mennek a dolgok,  akkor csakis az átok és a rontás áldozatai lehetünk, amit le kellene venni rólunk. Arra kevésbé vagyunk rászorulva, hogy jobban megismerjük magunkat és ráébredjünk életfeladatunkra, mert ezzel úgy vagyunk már, mint a rossz pénzzel, tele vele a padlás. Hasznos lehet a kedves hölgy segítsége abban is, hogy kapcsolatot  teremt az elhunyt lelkekkel, így legalább kitudódna, mivégből is születtünk e világra.

Lázba hozott aztán a főboszorkányunk /? / is, akinek a kártyái azt mutatják: Magyarország számára a 2012-es év a megvalósítás esztendeje lesz. Amit elkezdünk az idén, az jövőre fog kiteljesedni. Drága istenkém, csak a próféta szólna belőle! Hiszen mint a legfőbb politikusunk  megmondta, a jövő esztendő kegyetlenül nehéz lesz , gazdasági viharokkal és financiális jégesőkkel. Mondja is óvatosan a főboszorkányunk, hogy szeptemberig kedvező változásra nem számíthatunk, még az időjárás sem fogad a kegyeibe bennünket, meghogy földrengés lesz, a Duna mentén földcsuszamlás.

De azután kezdetét veszi a Kánaán! Jó hír  a vállalkozóknak, hogy akik idén kezdenek bele az üzletükbe, azok jövőre már nyereséghez fognak jutni Jó lenne megtudni azt is, hogyan, miből, ha nem lesz fizetőképesebb kereslet, lesz viszont magasabb áfa, továbbá miként alakul a nem vállalkozók helyzete. Merthogy ez ma még- rejtély.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában