Helyi közélet

2012.01.01. 13:00

A szilveszter éjszaka rövid mérlege megyénkben

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szolgálatban lévő rendőrök aktív szolgálattal töltötték az év utolsó napját is.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szolgálatban lévő rendőrök aktív szolgálattal töltötték az év utolsó napját is. 2011. december 31-én szolgálatot teljesítő kollégák, az elmúlt 24 órában 26 bűncselekmény, egy könnyű és négy anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Intézkedéseik során 280 főt igazoltattak, és több mint 200 járművet ellenőriztek, 30 esetben szabálysértési feljelentést tettek, 43 fővel szemben 285.000 Ft. helyszíni bírságot szabtak ki és 5 személyt biztonsági intézkedés keretében szállítottak egészségügyi ellátás céljából ittasságuk miatt kórházba.  

 Szerencsére a szolgálatban lévő rendőröknek, pirotechnikai termékekkel kapcsolatos szabálysértés miatt senkivel szemben nem kellet szankciót alkalmazniuk.  

 A Nyíregyháza Rendőrkapitányság ezen túlmenően szabálysértési őrizetbe vett egy 40 éves férfit, akit 2011. december 30-án délután igazoltattak az általa vezetett gépkocsival Nyíregyháza Kemecsei úton. Az igazoltatás során megállapítást nyert, hogy a férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság a vezetéstől jogerősen eltiltotta, de a férfi a vezetés megkezdése előtt ezúttal is alkoholt fogyasztott ezért őt előállították és őrizetbe vették. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában