Helyi közélet

2012.01.04. 09:11

Cigarettafogás Tiszabecsen

A Kölcse Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2012. január 3-án az esti órákban a Sonkádi hídnál észlelt egy személygépkocsit, amely Tiszabecs irányából Sonkád irányába közlekedett, de a járőröket észlelve megfordult és nagy sebességgel visszafordult.

A Kölcse Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2012. január 3-án az esti órákban a Sonkádi hídnál észlelt egy személygépkocsit, amely Tiszabecs irányából Sonkád irányába közlekedett, de a járőröket észlelve megfordult és nagy sebességgel visszafordult.A járőrök megkezdték a jármű követését és értesítették a NAV járőrrel közös szolgálatot ellátó kollégákat, aki megpróbálta igazoltatás intézkedés alá vonni a járművet Tiszabecs úgynevezett útvillánál.

A gépkocsit vezető ismeretlen személy a szabályosan leadott "ÁLLJ" jelzésnek nem tett eleget és a járőrt kikerülve tovább hajtott Tiszabecs irányába. A személygépkocsi további követése során azt Tiszabecs belterületén egy családi ház udvarán találták meg.

A gépkocsi ellenőrzésekor megállapították, hogy nyitott állapotban van és feltehetően csempészet cigaretta található az utastérben, de a jármű közelében nem tartózkodott senki.

Az ingatlan területén 3 fő magyar állampolgárt igazoltatott az intézkedő NAV közös járőr, akik nem tudtak semmit, hogy ki vezette az udvarukra a gépkocsit. Később a helyszínbiztosítás során a házból kijött egy 22 éves uszkai férfit, aki állítása szerint a lakáshoz stoppal érkezett, mert ott egyik barátját kereste.

A személygépkocsiban lefoglalásra került 6.000 doboz JIN LING márkájú, 7.218.000 Ft értékű cigaretta. Az eljárást az ügyben a NAV. Nyíregyházi Bűnügyi Igazgatósága folytatja - tájékoztatta portálunkat Hajas Zoltán rendőr őrnagy.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában