Helyi közélet

2012.01.17. 14:14

Ellopott magnó keresi gazdáját

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Rendőrkapitányság nyomozást folytat üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal kisebb értékre elkövetett lopás bűntett kísérletének és más bűncselekmények elkövetésének a megalapozott gyanúja miatt két vasmegyeri férfi ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Rendőrkapitányság nyomozást folytat üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal kisebb értékre elkövetett lopás bűntett kísérletének és más bűncselekmények elkövetésének a megalapozott gyanúja miatt két vasmegyeri férfi ellen.A nyomozás során eddig beszerzett adatok alapján a gyanúsítottak 2011. október 01-e és 2011. november 11-e közötti időben, összesen 19 bűncselekményt követtek el Nyíregyháza város területén, amely során gépjárműveket törtek fel és azokból különböző értékeket (autósrádiók, hangszórók, laptop, készpénz, okmányok, bankkártya, egyéb személyes használati tárgyak) tulajdonítottak el, illetve három gépjárműről ablaktörlőlapátokat tulajdonítottak el.

A nyomozás során széleskörű adatgyűjtés került végrehajtásra, amely során egy nyíregyházi társasház lépcsőházában, az adatgyűjtést végző rendőrök találtak egy Sony CDX-GT111 típusú, CD-s autórádiót, amelyről a nyomozás során megállapítást nyert, hogy szintén a gyanúsítottak által elkövetett bűncselekményből származik.

A nyomozás jelen szakaszáig a fenti autórádió tulajdonosának a kilétét nem sikerült megállapítani, a beszerzett adatok alapján a fenti autórádió egy sötét színű Suzuki típusú gépjárműből származik, amely feltehetően a Nyíregyháza, Őz köz, környékén parkolt.

 

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik az ügyben, vagy sajátjaként ismeri fel az autós CD lejátszót, az jelentkezzen, vagy hívja a Nyíregyháza Rendőrkapitányságon Pusztai Zoltán r. századost, a Betörési és Járműfelderítési Alosztály Vezetőjét, a (42) 524-600 / 35-80 melléken, vagy Bednárszky Zoltán r. főhadnagyot a (42) 524-600 / 35-89, vagy a 35-94 melléken, illetve hívhatja a 107, 112-es segélyhívó számok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában