Helyi közélet

2012.01.27. 17:42

Új üzemcsarnokból termelnek a vegyipari, gyógyszeripari berendezések világpiacára

Tiszavasvári - Több mint 278 millió forintból, ötven százalékban uniós támogatással fejlesztette telephelyét a tiszavasvári Quick 2000 Kft a helyi gyógyszergyár területén.

Tiszavasvári - Több mint 278 millió forintból, ötven százalékban uniós támogatással fejlesztette telephelyét a tiszavasvári Quick 2000 Kft a helyi gyógyszergyár területén.A két évtizedes működési múlttal rendelkező cég a gazdasági válság ellenére kedvező piaci kondíciókkal rendelkezik és működése egy fenntartható, kiegyensúlyozott, reális fejlődési pályán helyezkedik el. A 40 főt foglalkoztató cég vegyipari, gépészeti, valamint épületgépészeti területeken műszaki tervezéssel és kivitelezéssel foglakozik. A legfőbb megrendelői között a hazai gyógyszergyárak mellett Németországban, USA-ban, Kínában és Svájcban is működnek a cég által gyártott gépek.

Az új üzemcsarnok beruházást Czomba Sándor, a foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára adta át pénteken a Tiszavasváriban. A társaság, az elnyert Európai Uniós forrásból és önerőből 1.300 négyzetméteres gyártóműhellyel, irodával, szociális kiszolgáló helyiségekkel, valamint raktárépülettel gazdagodott. Nagy Bálint ügyvezető igazgató szerint a fejlesztés dolgozói létszámbővítést, illetve gépbeszerzést is lehetővé tett.

Balogh Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában