Helyi közélet

2012.02.03. 11:36

A hideg miatt átmenetileg bezár a Nyíregyházi Főiskola

Nyíregyháza - A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint a következő egy hétben rendkívüli hideg időjárásra és nagy mennyiségű havazásra lehet számítani.

Nyíregyháza - A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint a következő egy hétben rendkívüli hideg időjárásra és nagy mennyiségű havazásra lehet számítani.Az időjárási viszonyok várhatóan akadályozni fogják a közlekedést, így a dolgozók és hallgatók munkahelyen történő megjelenését. A várható körülményekre tekintettel egészség és balesetvédelmi okból 2012. február 6-7-8-án (hétfő, kedd, szerda) napjára távollétet engedélyez az iskola vezetősége – áll a Nagy Balázs sajtóreferens által kiadott közleményben. 

Fentiek alapján a Nyíregyházi Főiskolán 2012. február  6-7-8-án a kollégiumi épületek kivételével a tanulmányi épületek (B, C, D, E épület) valamint a Központi Könyvtár zárva lesznek. A február 4-ére (szombatra) meghirdetett vizsgák az A-épület tantermeiben lesznek megtartva, a változásról az érintett kollégákat e-mailben, a hallgatókat NEPTUN-üzenetben értesítjük.

A február 6-7-8-i épületbezárás miatt a tantárgyfelvételi időszak a nappalit tagozaton 3 nappal meghosszabbodik (február 13-14-15.), de ez a II. felévi tanévkezdést nem befolyásolja. Az épületet bezárás és az engedélyezett távollét a szolgáltató és funkcionális egységekre és az ott dolgozókra nem vonatkozik (Gazdasági és Műszaki Főigazgatoság, Rektori Hivatal, PR.iroda).

- Tarnavölgyi Gergely -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában