Helyi közélet

2012.02.19. 21:42

A mellébeszélés nem gyógyít

A médiában hallottak szerint homokszem került a nyíregyházi kórház (holding) munkájának gépezetébe. Pedig egykor oly nagy dérrel-dúrral látott napvilágot, a kórház munkájára és jövőre vonatkozóan, hogy Európa színvonalú lesz a létesítmény, valamint az ellátás.

A médiában hallottak szerint homokszem került a nyíregyházi kórház (holding) munkájának gépezetébe. Pedig egykor oly nagy dérrel-dúrral látott napvilágot, a kórház munkájára és jövőre vonatkozóan, hogy Európa színvonalú lesz a létesítmény, valamint az ellátás. A megye lakossága és gyógyulni vágyó sok ezer beteg álma válhat valóra. Nagyon aktuális lenne, ha mielőbb rendeződne e kínos ügy. Jelenleg nagy a betegforgalom és sok a halmazati betegség ellátása csak túlórában valósulhat meg. Minden óra drága, fogy a lakosság és az „idő előtti” elhalás itt Szabolcsban még jelentősebb. 24. órában vagyunk, „mellébeszéléssel” nem halad a gyógyító munka, a „válságra” nem lehet fogni az emberi életet. Hiteles párbeszédre és tiszta kézre van szükség! 

Póta József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában