Helyi közélet

2012.02.26. 12:48

Angol lektor is segíti a kis elsősök oktatását

Nyírpazony - Nyílt tanítási napokat tart a nyírpazonyi Színi Károly Általános Művelődési Központ Két Tanítási Nyelvű Iskolája február 27-én, 28-án és 29-én.

Nyírpazony - Nyílt tanítási napokat tart a nyírpazonyi Színi Károly Általános Művelődési Központ Két Tanítási Nyelvű Iskolája február 27-én, 28-án és 29-én. Az érdeklődők megismerheti a leendő első osztályos tanító néniket és betekinthetnek az angol nyelven folyó oktatásba is. 2011 szeptemberétől ugyanis a nyírpazonyi önkormányzat megteremtette a két tanítási nyelvű oktatás feltételeit a helyi iskolában. A 20 kis elsős tanuló közül csoportbontásban 10 diák kezdte meg elsajátítani az angol nyelvet. Ehhez nagy segítséget nyújt az Amerikai Egyesült Államokból érkezett Michael Soldner, aki angol anyanyelvű lektorként segíti a tanulók munkáját. A gyerekek az angol órán kívül angolul tanulnak az ének, rajz és testnevelés órákon is.  Míg a szülők ismerkednek az iskolával a nyílt tanítási napokon, addig a leendő első osztályos gyermekek kézműves foglalkozáson vehetnek részt. További információ kérhető a 42/230-004-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában