Helyi közélet

2012.02.10. 14:44

Csak egy jó ötlet kellett és mindenki örül

Nyíregyháza - Hatalmas a pezsgés a Búza téri piaccsarnokban Nyíregyházán. A vevők&nbsp;és eladók széles mosollyal válogatnak a finom gyümölcsből, friss zöldségből, ráadásul a klíma is kellemes.<strong>

Nyíregyháza - Hatalmas a pezsgés a Búza téri piaccsarnokban Nyíregyházán. A vevők és eladók széles mosollyal válogatnak a finom gyümölcsből, friss zöldségből, ráadásul a klíma is kellemes.Csipkés Norbert árus, elégedett azzal a megoldással, amit a vásárlók és a kereskedők elégedettségére találtak ki a hideg ellen. Elmondta: elég régi árus vagyok, mint szoktuk kínálni a portékát, a város illetve a piac vezetése által jutottunk ahhoz a lehetőséghez, hogy az asztalokkal együtt beköltözhettünk a fedett csarnokba, és hosszabb, folyamatosabb időn át találkozunk a vevőkkel. A hónak és a mínusz 18 Celsiusos hidegnek vesztesei lennénk, ha nem lehetnénk idebent.

Az elmúlt évtizedek során erre nem volt példa, most pedig ha körbe nézünk, a vevők szívesebben sétálnak a sorok közt, többet tudnak válogatni, finomabb étel kerül az asztalra, egyetlen jó döntés nyomán. Ezt szeretném megköszönni a kinti árusok nevében. Újra élet van a csarnokban!

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában