Helyi közélet

2012.02.10. 14:29

Gyorskorcsolyázók záhonyi diákolimpiai versenye

Február 14-én, kedden 21. alkalommal rendezik meg a határvárosban a gyorskorcsolyázók megyei diákolimpiai versenyét.

Február 14-én, kedden 21. alkalommal rendezik meg a határvárosban a gyorskorcsolyázók megyei diákolimpiai versenyét.A 6-18 évesek számára rendezendő versengésen hat korcsoportban, különböző távokon, egyéni és váltó számokban mérik össze gyorsaságukat a résztvevők. A Záhonyi Vasutas SC jól karbantartott pályáján 14 órakor kezdődő viadalra a helyszínen lehet nevezni 13,45 óráig.

A dobogósokat éremmel díjazzák a szervezők, a versenyszámok első két helyezettje pedig jogot nyer a várhatóan február végén, Tatabányán megrendezésre kerülő országos döntőben való részvételre. Mindemellett valamennyi résztvevőt tombolajeggyel jutalmaz a rendező Megyei Diáksport Tanács és hagyományos partnere, a ZVSC Szabadidősport Bizottsága. A sorsoláson értékes sportfelszereléseket nyerhetnek a szerencsés diákok. A szervezők a versenyzőket és a közönséget idén is forró teával vendégelik meg.

- Tancsik Róbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában